CenkOnsoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek görmek istediğim, geçerken piyasa son durumu ve güncel bitcoin fiyatıydı, konuyu okudum ama içeriği anlayamadım bile.
Reklam yapmıyorum ama reklam yapıyorum. Analiz yapıyorum ama kanala üye kabul etmiyorum. Satmıyorum ama kazandırıyorum.
Konuya anlam veremedim.
Aylar öncesinde kripto paralar hakkında açtığım birkaç teknik analiz ve fiyat tahmin konusuna gelen aksi yorumlar neticesinde sadece Telegram kanalında paylaşıma devam etmiştim. Sonrasında birkaç konu kanal reklamı yapıldığı gerekçesiyle silindi. Bu sebepten ötürü de konu girişinde reklam konusu olmadığını ve kanala alım yapılmadığını belirtmek zorunda kaldım.

Konunun asıl amacı, forumda teknik analize karşı büyük önyargı taşıyan arkadaşlarımızın fikirlerini bir nebze de olsa etkilemek ve eğitim, araştırmaya yönlendirmek. Bunu anlatırken de yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına ücret beklentimin olmadığını vurgulamak istedim. Aylar önceki konulara vakıf değilseniz tabii bu konuyu anlamayışınız çok doğal. Size hak veriyorum, konu başlığını daha dikkatli oluşturmalıydım. Güncelliyorum.