Yeni bir cihaz açılışı istemediğimi belirtip sizin son mesajınıza istinaden 20 gündür bekliyorum.
Az önce de gönderdim tekrar gönderiyorum.
Aşağıdaki mesajda sizin son mesajınız mevcut.
Dönüş beklenilmektedir diye belirttiniz ve 20 gün geçti diyorum.
Tarih: 31/10/2022 - 20:59
İyi Günler ,
Tarafımıza bir dönüş olmadan size dönüş sağmamız mümkün değildir. Kurtarma olması gibi kurtarma olamaması daha yüksek ihtimaldir çünkü disk yapısı bozuk şekildedir. Farklı mesajları çekip alıntılamanız sizi de çelişkiye düşürüyor , konunuzda "Önce ram hatası daha sonra diskinizi kurtaramadık dediler ve çözüm sunulmadı, sunulmadığı gibi 20 gündür mağduriyeti çözmek adına iletişime geçen dahi yok ve şaka gibi 3 aylık disk yedeklemesi hediye edebiliriz denildi." şeklinde ifade de bulunuyorsunuz. Ancak biz 31.10.2022 de mağduriyet gidermek için size direkt olarak Premium Server + Yedekleme hizmeti teklif ettik beyefendi .
Defalarca veri kaybı riski yaşadınız hepsinde verilerinizi biz kurtardık . Ancak hiç bir şekilde yedekleme hizmeti almadınız. Şuanda uygulamamız gereken en başta hiç yardımcı olmamak mıydı ? Ancak bakış açımız sebebi ile her seferinde size yardımcı olduk .
Yedekleme hizmetini en başında alsaydınız zaten bu tarz bir sorunun olması imkansız idi.
Disk vb cihazların bozulabilmesi her zaman olağandır bu zaman zaman üretici hatalı zaman zaman ise kullanım kaynaklıdır. Bulunduğunuz disk yazma durumu ise 20TB idi. Üretici taraflı bir arıza mevcuttu ve bu yüzden garantiye iletildi. Burada bizlik hiç bir problem bulunmuyor. Biz mağduriyeti gidermek için size de öneride bulunduk ancak bunu direkt olarak reddettiniz.
@OnukBilisim;
Saygılarımızla,