Modlar sanırım yetişemiyorlar. Siz de böyle düşünüyor musunuz? Kategori modları zaten report, şikayet gibi konularda yetki sahibi değil. Birkaç tane daha yetkili mod olsa çok daha iyi olur. En son bir haftadır şikayet konumuz açıktı bir arkadaş ile, o mod senin bu mod benim kimse ilgilenemedi. Bir moda ilettik bir hafta önce eğitimlerimizi, o mod da ben şu moda ilettim bilgileri dedi ancak ilettiği mod üç dört gün sonra bizim zaten bilgilendirdiğimiz moda bilgi verin dedi. Anlayacağınız tam bir paradoks, kısır döngü.
En sonunda zaten kanlı bıçaklı olduğum arkadaş ile konuştum, dedik böyle olmayacak... Biz bari kapatalım şikayet konularımızı boşu boşuna ikimizin de ismi lekelenmesin diye bir şekilde anlaştık. Bir haftadan fazla oldu ne gelen vaar ne giden. En son bu sabah şikayetimizi geri çekiyoruz, anlaştık dedik yok onunla da kimse ilgilenmedi. Halbuki yalnızca konular kapatılacak o kadar.
Sonra trade de dalgınlıktan yazım yanlışı yaptım o da sıraya alınmış üç dört saattir yine hiçbir şekilde işlem yapılmıyor. Modlar sizi suçlamıyorum kesinlikle. Çok çok az sayıda yetkili mod var bu konularda.
Forum gün geçtikçe büyüyor ama modlar artmıyor. En az dört beş tane daha yetkili mod olsa çok daha iyi olurdu gerçekten.