* Şikayetçi olduğum üye: @HostingDunyam;
* Şikayetçi olma nedenim: VDS Server - Hostingdunyam.com.tr
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/dedicated-server...post1083866260 * Açıklama ve kanıtlarım:
Sunucumun plesk panelini paralı diye kapattılar beni CWP diye bişey kurmaya zorladılar. Site kendi kendine kapanmış bugün. Trafik başlamıştı. Acil yardım istedim bana intodns ile DNS hatası var diye döndüler. Halbuki domain ayarlarına hiç dokunmadım. İşi uzatıp acil yardım istememe rağmen daha da uzattılar. En son paralı destek aldım acil işim çözülsün diye ama 12-24 saat dediler. Bende sinirlenip giydirdim ve hemen çözmüyorsanız ödememi geri gönderip bu ticket'a MySql'imi ekleyin dedim . Ekmeğimizden oluyoruz diye. Sitem çalışmıyor, plesk yok. Acil açmam lazım siteyi ve 5 dk önce para ödedim çözsünler diye ve Az önce bana şu mesajı attılar.
Yönetilen ithamlar nedeniyle hesabınız 3 gün kısıtlanmıştır. Tüm işlemler ve destek durumlarını info@HostingDunyam.com.tr üzerinden sürdürünüz.
Ekran görüntülerini paylşabilirim
Acilen MySql yedeğimle sunucu paramın tamamını çünkü sürekli sorun yaşattılar ve destek için ödediğim 64.89₺ paramı geri istiyorum