İnsanların ne yapmaya calıştığını anlamak için alıyorum genelde, Düşündükleri nedir nereye varmak istiyorlar onu tartıyorum, Bu tarz ebook'ları parası olmayan insanlar almamalı, iyi para kazanıp kend bilgi birikimini üzerine ekleyip konuyu detaylandırabilecek insanlar almalı bence. Ben 10 yıldır bu foruma üyeyim, akbas,aspire gibi adamların bile niche konularından önce niche sektörü ile ilgileniyordum, 6 ay önce niche nedir - nasıl yapılır konusunu açmış adamın 6 ay sonra niche için çıkardığı ebook'u bile alıp kontrol ediyorum, Ufak bir detay yakalarım, kafasında kurmak istediği mantığı alır geliştiririm diye.

R10 bu konuda çok ironik bir platform adam nasıl ebook satışı yapılır diye ebook çıkarmıştı geçen , normalde o konuyu maxi geyiğe falan açması lazım. Zaten ciddi kazanç sağlasa o sektörü bırak ebook haline getirmeyi koklatmaz bile , o yüzden içerisinden fikir ayıklamak dışında birşey beklenilmemeli bence. Bu arada r10 global'e göre çok iyi bu konuda blackhatworld'da tavuk bacağı nasıl pişirilir gibi şeyleri ebook haline getirip satanlar var.