Hndn27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun kötü bir durum. Ancak bazen anne ve babaların bu tür yada farklı konularda çocuklara birşey söylememeside bir hayırdır.
kome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olabilir. İhtimal dahilinde. Kafa dağınık oldugunda sen bile bu hatayı yapabilirsin
bulutaylak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya geçip oturup beklemesi garip, gerçekten dalgınlık olabilir. Hırsız, kapıyı açtığı gibi içeri bile girmeden eşyaları kontrol etmeye başlardı diye düşünüyorum. Bu devirde kimseye de güven yok orası ayrı, sinirlenmekte haklısınız.
serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün başımıza geldi. Ablamla annem markete girdiler bende kapıda bekliyorum onları. Neyse, ilk annem dışarı çıktı araca bindi ablam da sonradan geldi. Bakın ben aracın yanındayım. Ablam çat diye yanımdaki aracın kapısını açtı biniyor. Abla dedim, panikle kapıyı bıraktı 😅

Yani olabilir hocam. Niyet çalmak olsaydı Allah göstermesin ablamızla beraber kaçırırdı zaten. Böyle bakmak gerekiyor ama yine de aracın anahtarını yanınızda tutun.

Geçmiş olsun, bununla kalsın.
WMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
olabilir yani. ben de babamı iş yerinden almaya gittim arabayla, ben geride beklerken babam kafa dalgınlığıyla ilerdeki arabaya binmiş hadi oğlum gidelim demiş. adam da şoför koltuğunda hayırdır abi ne diyon demiş aaaa sen benim oğlum değilsin demiş inmiş ben de bekliyom nerde kaldı bu diye

Yok zaten adam dalgın olsa fark etmese seri tavırlar sergilemezdi... şimdi sordum anneme adam kapıyı hızlıca açıp oturmuş hemen ve direksiyonu tutmuş