Bu tamamen pozitif ayrımcılık şikayet ettiğiniz konunun sebebide biz erkekleriz en nihayetinde şikayet etmek hakkımız olduğunu düşünmüyorum bağlı bulunduğunuz birimin yöneticisinin işini düzgün yapmamasından kaynaklanan bir durum neticede sizde o da çalışan takıldığım tek bir konu var o da şu sizin üniversite mezunu olmanız memnur yada işçi olduğunuz gerçeğini değiştirmez bu tarz ayrımlar genelde özel şirketlerde yöneticilerin geçmişten gelen sınıflandırma içgüdüsü taşımasından gelir Size bir örnekle bu durumu açıklayayım normal bir işçi ile yönetici aynı ortamda yemek yemezdi eskiden ama şuan büyük firmaların çoğunluğunda herkes aynı yerde yemek yer... kısacası bu tarz ayrımlar yavaş yavaş bitmekte.

Bir işveren olarak kendi tarzımıda konunun sonuna ekleyeyim ....

işçi işveren arasında yada yönetici arasında bir çizgi olmalı ama bu çizgi herkesin insan olduğu gerçeğini değiştirmez bu nedenle sıfırdan gelen ve kendini yetiştiren biri olarak yeri gelir elemanlarımızla oturup çay , çorba sohbet vs etmişliğim vardır sorun sıkıntılarını sormuşluğum birebir muhattap olmuşluğumda vardır bu benim yönetim şeklimdir. inandığım ve kendi eleman olduğum günlerde edindiğim tecrübe ile tek bir şey öğrendim o da şudur elemanların belki maaş isteklerini yada o anki sıkıntılarını gideremezsiniz ama en azından arkanızda sizi seven destekleyen bir ordu kurabilirsiniz insanların size bakış açılarını siz belirlersiniz.

Sizin sorununuz da yöneticinizle alakalı .. Bu durumu kaldırmaya alışmanız gerekiyor çünkü o ortamda bulunduğunuz sürece bunu yaşamaya devam edeceksiniz.

Yukarıda yazılanlar tamamen benim şahsi fikrimdir yardımcı olabildiysem ne ala iyi geceler.