Mordecai adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylık analizinizi paylaşır mısınız hocam?
yeni site kurulumunu henüz tamamlamadım dolayısıyla pinlemelere başlamadım.

https://www.r10.net/1083725269-post28.html

son satırda belirttim.

bu arada. izleyeceğim yeni yol haritası ile alakalı biraz bilgi vereyim, netice alır mıyız almaz mıyız bunu zaman gösterecek ama kafamda oturttuğum yapı şu şekilde, takip edenler için genel bi bilgilendirme olsun.

öncelikle temel hedefim, bir değer yaratmak. değerden kastım ise, tek bir markayı pek çok platformda aktif tutmaya gayret edip her platformdan fazladan 3-5 kişiye daha ulaşmak.

özgün bir temel var etmeden daha riskli ve ucu belirsiz spam konularıyla ilgilenmek istemiyorum bu yüzden özgün bir temel için de ciddi bir mesai ayıracağım.

sitemle ilgili facebook, instagram, youtube, tiktok, flipboard, reddit, quora, opera news, google news, yandex zen platformlarında profiller oluşturacağım. seo konularını kapsamlı araştırıyordum bir süredir zira temel hedef tüm bu platformlardan çekilecek 3-5 hit ile google sıralamalarında ufak ufak yükselme ve kalıcı olma çabası.

instagram, facebook, tiktok ve youtube için önceliğim video alanları. reels, shorts vs. buna pinterest video da dahil olacak.

video'ları, içeriğimle ilgili görselleri kullanarak capcut ile oluşturup buralara göndereceğim. video ortasında site adını verip içeriğin devamı için siteyi ziyaret edebileceklerini belirteceğim.

google news, opera news, yandex zen ve flipboard içerikleri rss den otomatik paylaşacaklar. (onay alırsa), pinterest ve diğer mecralar için mobil ve pc'den kendim uğraşacağım. quora ve reddit destek platformları olacak.

uzun vade hedefim bu platformların tümünden karma olarak platform başı minimum 5-10 kişi çekmek. günlük. bu çekilenlerden beklentim ise oluşturduğum sayfaların indexlenmesine ve üst sıralara ağır ağır yükselmesine katkı sağlamaları. reklam gelir beklentim vs yok bu kısımdakilerden. olursa ne ala. konuyu açarken de özellikle belirtmiştim, ana odağım google tarafı, kalıcı yerler edinme çabası. özellikle longtail keyword'lerde.

bu yüzden içeriklerin tümünde iç linklemelere özellikle dikkat edicem. bu çalışmaların zaman alacağını belirtmemin ana sebebi bu. detaylı ilerlemeye çalışacağım.

burada tüm bu süreçleri paylaşma sebebim ise, spam'dan eli yüzü çekip kendine ait adam akıllı bir çalışma var edip onu büyütme niyeti olan olursa, iyi kötü bir yol haritasına sahip olmasını sağlamak. bu süreçlerden netice alırsak, fayda sağlayacaktır. almazsak, konuşmadık - denedik ' deriz. sorun değil.

herkese bol kazançlar, iyi çalışmalar.