@pinbtc;
bu da benim ilerleyiş hocam
gayet güzel hocam. benim hesapta bi kıpırdama yok hala. siz pinleri pinterestin kendisinden mi pinliyorsunuz yoksa eklentiyle mi
ben bu eklentiyle pin olayını ilk kez test ediyorum ve şu ana dek gördüğüm kadarıyla başarısız. gerçi burada pek çok sebep olabilir. aynı görseli farklı diller için de tekrar pinlemem sorun yaratıyor olabilir, kategori sorun olabilir. görsellerin dikdörtgen olması yani pinterestin sevdiği çözünürlüklerin dışında kalması sorun yaratıyor olabilir, kısa sürede 40-50 pin atıp bırakıyorum bu sorun yaratıyor olabilir belki mac adress tespiti yapıp spam yaptığını algıladığı bilgisayarları kayıtlı tutuyordur ve açtığı yeni hesaplardan sonuç almasını engelliyordur ya da spama düşmüş hesap başka bi tarayıcımda açık durumda ikisi aynı ip de eşleşince diğerini etkiliyor da olabilir. karmaşık bir yüzü var pinterestin.
şu an için 3. 4. odağımda olduğunu söyleyebilirim pek üzerinde durmuyorum artık az çok gösterdi kendisini ama yine de günlük pinlemeyi devam ettircem bakalım.
takipteyiz hocam.
affilate için nereyi tercih ettiniz, o kısımda nasıl bir yol izliyorsunuz? ingilizce sitenizde makaleleri siz mi yazıyorsunuz, yazdırıyor musunuz veya çeviri/spin mi?
aff konusu bana ait değil hocam başka bi arkadaş paylaştı onu
takip edenler için bilgilendirme
bu projeyi iptal ettim. yine pinterest özelinde farklı bir projeye geçiş yapıcam. o baya bir zaman alacak, netice alınırsa buraya güncelleme yaparım.