AtakanAtes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kaç yıl önce yaşadım aynı şekilde çenemin yanında olmuştu. Doktor stresten kaynaklı olduğunu söylemişti galiba bir şeyleri kafaya takıyorsunuz bilerek veya bilmeyerek.

Beklesem düzelir diye düşündüm ama belli bir süre sonra büyümeye devam etmişti, vakit kaybetmeden cildiyeye gidin. 2 adet jelimsi ilaç veriyor düzenli kullanmanız durumunda 1-2 ay içinde düzeliyor.
Bende doktora gitmeyi düşünüyorum hocam bi bakıcam, teşekkür ederim.

jojogram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eczaneden bunun için yapılmış bir ilaç var sıvı bir ilaç süruyorsunuz o bolgeyi yakıyor , yara oluyor yara geçince o bölgede iyileşiyor. yada sarımsak surerek o bölgeyi tahriş edin yara olana kadar .
Geçmiş olsun.
Stresten bu aralar uzak durun.
Sarımsak ne kadar etkili hocam bilmiyorum herkes sarımsak diyor Aktarlarda bi ilaç satılıyor muş sanırım sizin dediğinize benzer onada bakıcam.
Teşekkür ederim hocam.

onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bundan 2 yıl eve yaşadım ama bozuk para büyüklüğünde değil daha küçük boyutta. Sürekli traş oldugum kuaföre gittim önce zımpara gibi birşeyle o bölgeyi kazıdı, akabinde pamuğun üzerine bir sıvı döktü bayağı yakıcı asit gibi birşeydi, bölgeye uyguladı ve kısa bir süre sonra normalede döndü. Ogün bugün daha rastlamadım..
Bende siz böyle yazınca berberimi aradım, oda direk dedi aktarda bir ilaç var müşterilerime onu aldırıyorum iyi geliyor diye. Buda aklımda hocam teşekkür ederim.