Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu Verimerkezi ile alakalı konular ilk açıldığı zaman uyarmıştım..

Reklam parası harcamak yerine bu iddiayı ortaya attılar, ucuza elektrik taahhüt edip bir çok firmayı kendilerine bağladıktan sonra kaçınılmaz son olan zamları bindirdiler, Geçmiş olsun.

"Bedava peynir sadece fare kapanında olur" bunuda fareyi yakalamak için kullanırlar. Ticaret hayatımızda ve günlük yaşantımızda bu lafı asla unutmamalıyız.
Coşkun bey, olayda fare ve kapan mevzusu olduğunu düşünmüyorum. 2800 TL olan asgari ücreti 1 senede 5.500 tl ye çıktı.

Elektriğe %400 üzerinde zam geldi vs vs. Biz zaten bu durumu bekliyorduk ve olmasını da normal karşıladım. Benim kızdığım tek nokta bir anda bu oranda zam yapmak yerine 2 ay önce belli bir zam yapılıp, 4-5 ay sonrada böyle bir zam yapılsaydı çok daha iyi olacaktı.

Bu insanlarda bizlere bu fiyatları verirken belli bir zararı göze almışlardı zaten ancak son bir senedeki ekonomik gelişmeler bu göze alınan zararın çok üzerinde olduğu için onlarda bunu yapmak zorunda kaldı. Buradaki tek ve en büyük sorun bir senedir yaşanan sıkıntıları uzun süre göğüsleyip birden böyle bir olayın yansıtılması. Ben adamlar bana sözlerini tutsunlar 0.8 den sağlamaya devam etsinler demedim zaten.

Bu onları iflasa sürükler. Sadece daha iyi bir planlama yapabilirlerdi.