kendiniz fesih etmeniz durumunda tazminat alamazsınız. Hatta haklı sebepten fesih ettiğinizi noter kanalı ile göndermezseniz siz tazminat öderseniz.
Eksik gün bildirimi için mahkemeye verebilirsiniz. Şirkette 30 gün çalıştığınızı kanıtlamanız durumunda sgk eksik ödemeleriniz yatar. (Size para verilmez)
Asıl alacaklı siz değil sgk'dır. SGK 3 kat olarak alıyor diye biliyorum. Kamu davasına döner.
Sizin karınız: SGK eksik ödemelerinizi yatırılması
SGK'nın karı: x3 kat para cezası
SGK cezası ile tehdit edip para almaya çalışırsanız suçlu duruma düşersiniz bu yüzden kamu'ya atanmışsanız mahkemeye verip sürecin adalete göre işlemesini sağlamak doğru karar olur
Düzeltme: Haklı sebepden işçinin fesih'de kıdem, ihbar alınıyormuş.
Avukatım ve araştırmalarım sonucunda işveren işçinin sigortasını tam yatırmadı ise haklı olarak sözleşmesini fesih edebilir ibaresi her yerde bulunmakta ve iş kanununda da yer alıyor haklı fesih sebepleri arasında. Bugün sigortamın yatmamasından dolayı tek taraflı olarak fesih ettiğimi noter aracılığı ile bildirdim. Fesih sebebimin sigortamın yatmamasını gösterdim. Şirkette 30 gün çalıştığımı da yatırdıkları maaş başta olmak üzere ay sonu toplanan puantaj ve haftalık çalışma programlarımızın ekran görüntüleri başta olmak üzere o dönem ik ya tam çalıştığımızı bildirdiğimiz mailleri de elimde tutuyorum.