icerikmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün yaşadığım bir şeyi sorayım ben de izninizle. Migros'tan RedBull alırken kasada kimlik sordular? Nedeni nedir acaba?
Enerji içecekleri 18 yaşın altındaki kişilere satılamaz.

Ben de zamanında Migros'ta çalışmıştım. Çok memnundum gayet keyifliydi. Ekipte güzel olunca güle oynaya vakit geçiriyorduk. Maaşı standart asgari ücret ancak primi de var. + yemek + yol + her ay 1 deterjan + aylık Migros alışverişi için para veriyorlar. Şartlar oldukça güzel. İşe girdikten sonra sendikaya üye olmayı unutmayın ki saydığım bu haklardan bazılarından yararlanın.

6 ay çalıştım tam yönetici olacağım hafta işi bırakmak durumunda kaldım mevcut web çalışmalarım sebebiyle. Migrosta işten çıkan kişi bir daha işe alınmaz. Bu yüzden müdür işten çıkacağım gün ayrılma nedenimi "ailevi sorunlar" yazdı ve kapıyı açık bıraktı. Çok kaliteli insanlardı.

Şöyle söyleyeyim pişman olmazsın. Klasik reyoncuydum ancak her işi yapıyordum. Kasaya bakıyordum, mal girişi, ürün siparişi hatta gün sonunu bile alıyordum. Bu yüzden 6 ay gibi bir sürede yönetici oluyordum. O yüzden her işi öğrenmeye çalışın ki kısa sürede yöneticiliğe yükselin. Ve tabi niyetini de belli et müdüre