Aleyküm selam okumadım ama
Bu kadar uzun yazdıysanız haklisinizdir bence 😂
Merhabalar Yaşadığınız Durum Gerçekten Can Sıkıcı ve Sinir Bozucu ben sizin yerinizde olsam dava ederim ve hakkımı ararım isterse 4 yıl sürsün farketmez yaşadığım durumu videoya alırım ve davaya elimde kanıtlı bir şekilde sunarım
hocam tanıdık olsaydın, muhtemelen 500 sayfa dilekçe yazarlardı. geçmiş olsun.
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Benzer bir durum benimde başıma gelmişti. Aracı aldıktan sonra vitesinin arızalı olduğunu fark ettim ve değişim talep ettim. Satın almış olduğum bayi aracı teslim almayı reddetti. Uzman incelemesi yaptırdım, raporlarla beraber avukata gittim. Durumu Almanya'da bulunan genel merkezlerine de bildirdim.
Dava 4 sene sürdü toplamda. 4 sene sonrasında arabayı teslim aldılar, sıfırı ile değiştirdiler ve arabanın güncel satış fiyatı kadar tazminat ödediler. Bu konularda uzman avukatlar var. Normal avukatlardan ziyade onlara danışmanızı tavsiye ederim.
resmen bozuk arabayı sise kakalamışlar hocam. benim anladığım bu. sıfır mıfır hikaye.
teknoloji işi şans işi birazda telefonum var günde 5 kere düşürürüm hayla sağlam
sonuna kadar okudum çok üzücü bir durum.insanı katil edecek kadar delirtecek bir durum. hakkınızı arasaydınız kazanırdınız davayı ama sanırım yıprandınız beklemek istemediniz. küçük ev aleti felan olsa anlarım koskoca araba bu. dava etmeliydiniz. çok geçmiş olsun
Hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı dönüş yaptığınız için. İçimdeki sesi daha fazla bastıramadım ve ufak ufak adım atmaya başladım. Ne kadar baskıdan ve süreçten yıpranmış olup "onarın" desem de, bayiyi ve firmayı dava etmeye karar verdim. Yarın birkaç avukat ile görüşüp süreci ilerletmeye çalışacağım.
Bu süre içerisinde firmanın merkezi İtalya'ya, ABD ve Kanada noktalarına da mail geçtim. Hatta Türkiye tarafındaki merkez tarafına yazılı bildiride bulundum. Umarım her şey gönlümce olur. Dualarınızı eksik etmeyin.