* Şikayetçi olduğum üye: @Sunucum724;
* Şikayetçi olma nedenim: Haber Vermeden Sunucumu Sildiler
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/sanal-sunucu/311...at-kacmaz.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhabalar, Sunucum724 adlı kuruluştan şikayetçiyim. Kendileri zaten son zamanlarda sürekli kapatıp açma muhabbetleri yaşıyorduk. Her gün sunucuyu taşıyacağız gibi söylemler ve her gün ertelendi gibi mesajlar alıyorduk. En sonunda ilk defa bu başıma geliyor daha önce bir çok hosting firmasıyla çalıştım. Hiç bir firma haber vermeden ya da sormadan tamamen sunucuyu silmedi. Konunun aslına gelecek olursak fatura ödeme tarihim gelmiş ve bana hiç bir şekilde mesaj ve ya maille ilgili bildirim yapılmadı. Cuma günü gelen mesajda faturamın son ödeme tarihinin geçtiğini belirten bir mesaj geldi ve aynı gün içerisinde ödeme yaptım. Daha sonra her ay yaptığım gibi fatura için gönderilen adrese girip EFT/Havele ile ödeme yaptığımı belirttim fakat geri dönüş olmadı. Cumartesi günü tekrar bir fatura linki geldi aynı işlemi o link içerisinde de yaparak ödeme bildiriminde bulundum. Daha sonra gelen mesajda sunucumun silindiği söylendi. Hemen destek talebi oluşturdum gerekli Dekont ve fatura ödeme günü gelmediğine dair kanıtları attım fakat şirket sunucunun silindiğini yapılacak bir şey olmadığını söyleyip geçiştirdi.

Sunucumun içerisinde yaklaşık 1 belki 1,5 ay emek verdiğim dosyalarım vardı. Daha önce çalıştığım hiç bir sunucu şirketi ödemeyi unutsam bile benim hesabımı böyle tak diye silmedi. Zaten bunlar düşünülerek direk silinmemeside gerekmektedir. Ben bu konu yüzünden bu firmadan şikayetçiyim. İçerisinde olan emeklerim ne olacak bunu merak ediyorum. Faturam çıktıysa bana son ödeme tarihinde mesaj göndermek yerine çıktığı gün gönderilse ogünde ödemesini yapardım.

Gerekli durumlarda bana gelen mesajları ve dekontu konuya ekleyeceğim.