Merhabalar,
Site devri veya satın alım bizim insifiyatimizde olan bir durumdur bakım sebebiyle beklettiğimiz için üzgünüz ancak bir yazılım firması sürekli olarak satın alım sağlayacak veya devir işlemlerine domain değişikliğine izin verecek gibi bir durum söz konusu değildir.
Bakım sebebiyle destek konusunda geciken durumlar için özür diler bakımın birkaçgün içinde sona ereceğini bildirmek isteriz.
Ancak devir veya lisans değişiklikleri ile ilgili böyle bir konunun açılması yanlıştır.
Hocam yanlış anlamayın amacım sizi karalamak değil karalamak olsa 3 ayrı lisansı gelipte sizdein almam ama uzun bir süredir bekliyorum üstte de belirttiğim gibi bir çok olay yaşadım her seferinde canlı destek kısmından iletişime geçmeye çalıştım her defasından maalesef otomatik mesaj aldım ilk başlarda canlı destek kısmında gerçek kişiler vardı ama sonrasında maalesef sizlere ulaşabileceğim bir kanal kalmadı artık.Ve müşteriler sorunca adamlara net bir tarihte veremiyorum bu sefer bende onlar tarafından baskı altında kaldım hatta bir tanesi küfür bile etti satmayacaksan niye konu açıyorsun diye bu arada sizin hakkınız da bir konu açan ben değilim r10 da başka başlıklar da görmüştüm galiba, burada bir kaçgünde biteceğini belirttiğiniz gibi keşke siteden de belirtseydiniz emin olun insanlar bu kadar sitem etmezdi.