Hocam cake uzun süreler ortalama %400 civarı faiz dağıttı, bilemiyorum.
Selamlar.
Cake muhtemelen farklı bir coin üzerinde dağıtım yapmıştır hocam, Stabil coinde %400 vermesi imkansız, stabil olmayan coinlerde %1000-4000 arası da değişim oluyor, ancak dediğim gibi stabil olmayan coinler.
Benim konuda paylaştığım şey tron ağına bağlı stabilcoin USDD ve bildiğimiz tether olan USDT hakkında.
Örneğin, 1000 $ paranız var, USDD/USDT paritesinde liquid farm yaptığınızda tabiri caiz ise 500 $ / 500$ şeklinde pay ayarladığınızda 1 sene sonra paranız 1600 - 1650 $ bandında olacak.
Bu oran çok yüksek bir oran hocam, Tron ağı bu aradaki farkı nasıl besleyecek merak ediyorum, Umarım luna vakası tekrardan canlanmaz.
Teşekkürler.
Bu kadar yüksek faizi eğer offical havuz paylaşıyorsa büyük patlama yakında gelir. Yok eğer offical harici validatörler paylaşıyorsa muhtemelen bir kaçma vakası da yaşanacaktır.
Selamlar.
Bu paylaşımı direkt olarak usdd ağı vermiyor hocam, Tron ağına bağlı swap servisi veriyor, Yani direkt olarak usdd ağı değil, Tron ağına bağlı swap servisiyle çalışıyorsunuz.USDD Stabilcoinde zaten tron ağına bağlı bir stabil coin.
Bu aradaki farkı nasıl sağlayacaklar merak ediyorum, Sağlayamazlarsa 2. bir luna vakası patlaması an meselesi gibi, Bir çok haber sitesindede buna yönelik bir yazı göremedim açıkcası.
Teşekkürler.