Hocam selamlar,

Öncelikle kesinlikle normal aylık kiralamadan çok daha fazla gelir elde edeceğine emin olabilirsin, hangi ilde kiralama yapıyosun bilmiyorum ama İstanbul'da ben airbnb yapıyordum. Şu sıralar ruslar çılgınlar gibi yazıyor ve genelde 1 aylık 2 aylık kiralama istiyorlar.

Minimum 5 gün kiralama açabilirsin bu senin opsiyonuna kalmış. Ben de min. 3 gün kiralıyorum evi öteki türlü pansiyona dönüyor bi anlamı olmaz.

Eşyalar konusuna gelecek olursak taabii ki yıpranma olacaktır eşyalarda, koltukların üzerine Ikea'dan örtüler alıp serebilirsin,

Eşya çalınma, zarar verilme vb. gibi bir sorun ben hiç yaşamadım açıkcası. Ufak tefek zarar vermeler oluyor tabii ama kimse öyle televizyonu sırtlayıp götürmedi Zaten vereceğin kişinin daha önceki yorumlarına bakmadan vermemen taraftarıyım, eğer yorumu yoksa vermemeyi tercih ediyorum ben.

Translate işini rahatlıkla görür, zaten belli konularda konuşuyorsun ve kimse senden mükemmel derecede iyi iletişim becerisi istemiyor evinde konaklamak istiyor

Evde kiracının işine yaramayacak, zarar görmeyeceğin kücük eşyaları toplayıp götürebilir ya da bir odaya koyup o odayı kitleyebilirsin. Onların beklediği wifi, televizyon, yatak, temiz çarşaf vb. şeyler genel olarak.