Merhaba arkadaşlar airbnb de daire sahibi olarak bu işi yapan birileri aramızda var mı acaba ? var ise eğer ki kafama takılan bir kaç soru var bunlar hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim

1 ) Kiraya vermeyi düşündüğüm evin eşyaları genellikle lüks kıytırık eşyalar değil genellikle bu tip kiralamalarda göstermelik eşyalar koyuyorlar benim eşyalarım öyle değil sizce eşyalarda özellikle demirbaşlarda sorun yaşarmıyım ? yaşarsam bu konuda airbnb'nin güvencesi var sanırım bu olay nasıl işliyor ? özellikle hırsızlık vs. konusunda. Atıyorum 5000 / 10.000 tl alacağım diye 20.000 30.000 tllik televizyonumdan olurmuyum ?

2 ) Yabancı dil konusu genellikle yabancı müşteriler olacağı için translate ile çoğu işin çözülebileceğinden bahsetmişler bu doğru mu ?

3 ) minimum konaklama süresi konusu ben vereceğim daireyi minimum 5 gün vermek istiyorum sizce böyle mantıklı mı ? yoksa tüm günleri açmak mı daha mantıklı ?

4 ) Genel olarak airbnb de yaşanan demirbaş sorunlar nelerdir ? nelere dikkat etmem gerekir ?

Normal kiralamalara göre daha karlı olduğunu söylüyorlar bu yöntemin şuanda o daireyi kiraya versem aylık 15.000 TL civarına kiraya verebiliyorum sizce direk kiraya vermek mi mantıklı ? yoksa boş zamanımada olduğu için airbnb de 5 gün 1 haftalık tarzı vermek mi ?

Ortalama bölgeye baktığımda fiyatlar günlük 1000 TL den başlıyor bu ayarda eşyalı evler ise 2000 tl civarında ben ortalama olarak 1250 - 1500 tl civarı yazmayı düşünüyorum. Mantığım şu 20 gün bu şekilde kiraya versem aylık kiralamadan daha fazla kazanacağım ve o evin boş günlerini de değerlendirebilirim yada daha fazla kiraya verebilirim sizce bu mantık doğru mu ?

Bu ev kendi yaşantıma göre dizayn ettirdiğim bir ev ama genellikle kullanmadığım için boşa gidiyor gibi bir şey ve malum ekonomik şartlardanda dolayı kiraya vermek yada airbnb ile değerlendirmeyi düşünüyorum eşyalarımın açıkçası bir kısmının zarar göreceğinin farkındayım ama hepsi çöpe gider mi ? buda bir muallak