Demiş olmam, anlamsız olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yaptığım hatayı farkettim, yorumu silmek yerine uzatmak istemedim çünkü gerçekten çok anlamsız. Bak tartışıyoruz ne değişti?
Ben alınmam diyip bu kadar alınmanız da ilginç doğrusu. Sözüm geneleydi, yorumdan bağımsız.
Daha açıklayıcı konuşabilirdiniz böyle deyin tamamdır bitti gitti der devam ederim. Birden pahalılık var şöyle geçinemiyoruz böyle durum kötü derken ben ekonominin sorumlusu ev sahipleri değil dedim fanatizme gerek yok dediniz, anlamsız bir diyalog oluştu farklı yerlere gitti. Evet fanatizm kelimesine alınmadım çünkü o kelime ile bağdaşacak hiçbir söylemim olmadı, üzerinde durduğum madem gerek yok niye şikayet ediyorsunuz söylemiydi hepsi bu. Dediğiniz gibi tartışmaya gerek yok, ayrıca konudan bağımsız olarak şu 2 cümleye tartışma denmez, diyalog denir diye de eklemek istiyorum. Markete gittiğimizde un, şeker, yumurta, süt, yağ gibi ürünleri hemen hemen aynı fiyatlara alıyoruz zaten herkes her şeyi görüyor, ne nedir gayet iyi görüyor aslında yani ortada bir pahalılık var ve herkes farkında, ee haliyle kiralar da artıyor ve herkes onunda farkında.