ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğrudur Lale Devri sonrası bir dönem daha varlığını devam ettirdi ancak Lale Devri ile birlikte çatırdamalar başladı ve gittikçe de güç kaybetmeye başladı. Ciddi ciddi siz saraydaki harcamayı savunuyorsanız zaten konuyu hiç uzatmayalım. O kadar alınan lüks yiyecek ve lüks kullanılan ürünleri zaten orada maaşlı çalışan kişiler kullanıyordu çok haklısınız. Saraydaki müsrifliği kişi değil direkt devletin kurumu ortaya çıkardı sayıştayı komple hapise atmaları çok olası olmadığı için göremedik. Sayıştay raporunda yer alan verileri yayınlayan gazeteciye de yalan söylüyorsun diyemezler zaten.Arattım dediğiniz şekilde ama birbirinden çok alakasız 6530 adet link çıktı ne anlamalıyız yani buradan her link bir haber olsa ki içerisinde yönetmelik ve mevzutlarda var toplamda 6530 kişi eder. Ciddi olarak buradan ne anlamamız gerektiğini anlamadım. Aydınlatırsanız bizi sevinirim.
Herhangi birine tıklasaydınız hocam, konuya vakıf olurdunuz. Kanundan mı rahatsız oldunuz diye alakasız bir soru sormazdınız Öncesinde zaten konunun alakasını zıt yönde bir örnekle sordum galiba orayı kaçırdınız.

Sayıştay yapılan harcamaları söyler zaten. Şunu sorayım hocam, size göre sarayın günlük masrafı ne kadar olursa normal olur? İçerde kimler ağırlanıyor, neler yapılıyor,kimler, kaç kişi kalıyor , bilmeden ben bu masraf çok veya az mı demeliyim ben de bunu anlamadım.
Ben Dolmabahçe Sarayının Sezer dönemindeki masraflarını bulamadım , varsa atın kaç kişiyi karşılamış, nerelere neler harcanmış karşılaştıralım .