Domigon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mobilya satışı zordur süreç yönetimi ister, depolama sevkiyat, satış sonrası hizmetler, garanti süreçleri... Ama bununla beraber kar marjı da yüksektir. Vadeli işlem yapmadığınız sürece planlama kabiliyetiniz iyiyse her türlü kazanırsınız.

İsim arayışınız için de ayrıca destek olabilirim. Başarılar
Ah isim konusu Başlangıçta beni en çok zorlayan nokta olmuştu. Bir kaç isme karar kılıp değiştire değiştire en sonunda içime en çok sineni, en uygununu buldum.

Mobilya satışı gerçekten zor bir süreç, dediğim gibi yakınlarım vasıtasıyla süreçlerin nasıl ilerlediğini gözlemleyebiliyorum. Satış ve teslimattan ziyade daha önemlisi satış sonrası hizmet(SSH) kısmı. Bu konuyu üreticiler ile her iki tarafı da üzmeden nasıl çözeceğim üzerine düşünüyorum aslında. Örneğin lokasyon olarak en uzak noktaya giden eksik veya hatalı ürünün masrafları nasıl bölüşülmeli? Ya da bölüşülmeli mi? Paketlenen malın kalite kontrolünü, teslimat sürecinde başına gelebilecekleri vs derken bir çok etken var. Bunu nasıl organize edeceğim konusunda kararsızım. Olabilecek masrafları düşünüp maliyete yansıtmak da ürün satış fiyatını şişirecek. Burada yine deneyim konuşacak gibi