Bİsan MTS 4600 26 jant Dağ bisikleti aldım, Aldığım da ilk kullanmaya başladığımda Orta göbekte sesler geliyordu bazen boşa çeviriyor gibiydim herhalde yeni olduğu için düzelir diye bekledim 13.08.2022 Tarihinde aldım bisikleti. ve asıl sorun geçen hafta cumartesi günü ekmek almaya gittiğimde başlıyor sorunlar ; arka zincir dişli arasına sıkışarak takılıyor, Ardından dönüşte yine arka dişli aktarıcısı birden yamuluyor ve bisiklet tekeri millerin arasına giriyor , öğlen olduğunda götürdüm bisikleti zincir aktarıcısı garantiye girmediğini benim karşılamam gerektiğini söyledi , bisiklet yapıldıktan sonra almaya gittiğimde bazı değişiklikler fark ettim bisiklette aşağıda yayınlayacağım video ve fotoda göreceksiniz, arka dişli yalpalıyor , orta göbek pedal olduğu kısım yine aynı sorun ses geliyor ve zincir ön aktarıcıya değiyor ses çıkartıyor.
bunları anlattığımda usta normal dedi bende değil diyerek mağaza müdürüne şikayete gittim anlattım durumu , arka teker ve dişli komple fabrikaya gitti incelenmesi için. yine fabrika kullanıcı hatası deyip bu şekilde teslim edebilirler mi ? tüketici hakem heyetine şikayette bulunup iade yada değişmesini istesek ne yaparlar. 1 ayda belki de 4 5 defa yarım saatlik sürelerle kullandım.

video linki : https://video.hizliresim.com/watch/7Nrs00erzB