Merhaba, benim aylık müşteri hacmim ortalama 4 isletme, haftalık 1, müşterilerimde genelde kurumsal firmalar yada spesifik yazılım projeleri için pazarlama faaliyetleri yürütüyoruz. Bazı referanslara yer veriyoruz ama çoğu bunu istemiyor..
Bunun dışında Avrupa'daki firmalar için projeler yürütüyorum, şeffaf bir insanım, fiyatlarım ve verdiğim hizmet belli, ilk projelerimde 1 aylık süreci denetiyordum ve başlangıç fiyatim 900 euro idi, şu anda 10 gün deneyebilirsiniz ve başlangıç fiyatı 1500 euro, dahada artacak ilerleyen aylarda çünkü işin ekip, alt yapı ve pazarlama giderleri bunu gerektiriyor, bundan dolayı ücret alınmadan hizmet söz konusu olmuyor, bir projede en az 3 kişi çalışıyor ve alt yapı giderleri var, bunları birinin ödemesi gerekiyor, risk almadan ticaret yapılamaz, ben Coşkun beye bildirim reklam için ödeme yapıyorum, müşteri gelsin ödemeni sonra yapayım, bak şu kadar yıllık üyeyim senden her ay reklam satın alıyorum dersem benimle bir daha iş yapmaz, ticaretin kuralı al gülüm ver gülümdür, başkası nasıl çalışıyor beni çokta ilgilendirmiyor açıkçası. Ben işimi üst düzeyde yaparım ve ona görede hakkımı isterim, benimle çalışan ekibede en güzel şekilde davranıp ücretlerini zamanında öderim.
Konunun kilitli olma nedeni ise tamamen konu baltalayan üyelerden bıkmamdan dolayı, başka bir şey değil, benim bu şeylerle uğraşacak vaktim yok, kimseye laf yetiştirecek değilim.
Teşekkür ederim...
doğrudur hocam. zaten kimse ücretsiz olarak böyle ekip işini sağlayamaz. dediklerine de sonuna kadar katılıyorum. konunun kilitli olması da sorun değil. en azından forumda seninle çalışıp olumlu ya da olumsuz yorumunu paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa da bu konu senin için referans dahi olabilir ileriye dönük. ha sen dersin benim buna ihtiyacım yok, olabilir ama biz de müşteri olarak çalışmak istediğimiz kişiler/şirketler hakkında olumlu/olumsuz yorumları merak ediyoruz. seninle eskiden ya da hali hazırda çalışan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. herkese kolay gelsin. hayırlı işler.