Ben diyetisyenim hocam. Muğla Merkez'in en pahalı çalışan diyetisyeniyim. Aylık 600'e çalışıyorum. Ortalama seanslar online olursa haftalık maksimum 125 liradır büyük ihtimalle. Yani nişantaşı gibi bir yer değilde gideceğiniz diyetisyen çokta pahalı değiller.
Burada ticaretten uzak samimiyetle sorabilirsin sorularını cevaplayabilirim.
Su orucu gibi kalorisiz yada düşük kalorili diyetler bir süre kilo verdirebilir ama şöyle bir durum var kalori bazal metabolizma hızının altına düştüğünde vücudun bunu kıtlığa bağımlayıp kortizon gibi stres hormonlarının artışıyla yağ yıkımını durduruyor. Verilen kilo glikojen depoların su ve kas'ından olacağına garanti verebilirim.
Kortizon yüksekliği bölgesel yağlanmaları tetikler. Özellikle gövde bölgesi yağlanması kortizona ve insüline bağımlı gelişir. Yani diyeceğim o ki vucudunu beslemeyerek zayıflamaya değil onu besleyerek onunla barışık olarak zayıflamaya çalış. Ona istediğini ver oda sana istedğini versin
Tebrik ediyorum hocam o kadar güzel anlatmışınınki. Bu forumda kilosundan muzdarip olmayan yoktur. Kan şekeri düşmesi olayı için tavsiyeniz nelerdir.