Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dediğiniz gibi ise kanunu benimle paylaşabilir misin ? Gönderirken ödenen ücret iade edilmiyor artık doğru mu anlıyorum ?
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20220823-2.htm

Madde 12 yi inceleyebilirsiniz