* Şikayetçi olduğum üye: @QQHELLBOYQQ;
* Şikayetçi olma nedenim: Son ödeme tarihinden sonra fatura oluşturma, Resmi fatura kesmemek.
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/sanal-sunucu/290...-fiyatlar.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Merhabalar, 02.09.2022 tarihinde başıma gelen olay sebebi ile
@QQHELLBOYQQ; adlı üyeden şikayetçiyim. 8-10 Haziran tarihinde oyun sunucumun MTA:SA adlı oyunda çok yoğun DDoS saldırıları başlamıştı bizde firma arayışına girerek
(Forumda yeni firma arayışı hakkında konum bulunmakta.) Egemen Hosting adlı firma ile iletişim kurduk. Kendileri ile anlaştık DDoS konusunda bizleri koruyabileceği konusunda onay aldık. Bir çok mta sunucusunun bu durumdan problem yaşamasının ve Egemen Hosting'e geçmesinin ardından bizde geçme kararı aldık sunucuyu taşıdık. Müşteri paneline girerek tarafıma ödenmemiş fatura oluşturulmadığını fark ettim.
15 dakika sonra Twitch canılı yayınıma başlayacağımı, son ödeme tarihi geçtiği için kapanmaması gerektiğini özellikle 3-4 defa bildirdim. Müşteri panelinde Son ödeme tarihim 02.09.2022 tarihinde göründüğü için bu gece makinamı taşıyacağımı söyledim. 350 Kişinin izlediği Twitch canlı yayınımda son ödeme tarihimin günü dolmadan firma sunucumu kapattı. Önce özür dilediler, yedeklerimizi verebileceklerini söylediler fakat şuanda ödeme yapmadan açılmayacağını söylüyorlar. Ek olarak 2 aylık kullandığım VDS'in EFT ödemesini yaptım açıklamasına VDS ödemesi olarak belirttim. 2 Aylık Resmi Faturam hala kesilmedi.
Müşteri panel ile ilgili görüntüler; Sürekli faturalarımın tarihi ile ilgili oynama yapıldı.