*********** demek ayrı yalancı demek ayrı bunu ayıralım öncelikle hocam
evet iyi niyetle yazdım ancak yinede 3 4 ayda legal bir şekilde sıfır bir siteyi o konuma getirmek bütçeye bağlı olarak yine imkansıza yakın ancak tabiki bütçe sınırı olmadan gelebilir mi ? tabiki gelebilir fakat 8 yıllık türlü ciddi projeleri kafaya getirmiş biri olarak diyorum ki, asla sağlıklı olmaz iş tesliminden sonra sıralama da düşüş yaşamanız an meselesi olur
r10 da herkes yazabilir size evet, herkesi itham etmiyorum ancak 3. ayda 3.sayfada olsa, e hani 1.sayfaya gelecekti dediğiniz anda alacağınız cevap rutindir ( hocam google yeni güncelleme yapıyor ondan )

) işi bilen bir dost olarak söylüyorum size asla art niyetle yazmadım bunun farkındasınızdır ancak sağlıklı bir zaman dilimi değil hocam hele hele son google nin yaptığı kullanıcı odaklı güncellemelerde süreç daha da uzamaya doğru gidiyor yazmamın sebebi tamamen sağlıklı bilgi fikir paylaşımı
Arkadasi dürüstlügü icin kutlarim gercekten sizin sektorunuz cok acimasiz rekabeti olan bir sektor. 8 yildit aktif seo isi yapan birisi olarak bu guzel arkadasin dediklerine kulak verin derim. Aylik 10 bin tl seo parasi ile 3 4 ayda gelebilecek seviye 2. Sayfa oda hacklink olmazsa cok zor. Ayrica cok saldiri olan sektordesiniz eger seo yapilan site saldiri almazsa bu dediklerim mumkun olabilir. Saldiri alirsaniz sizi 2 3 sayfa geri atacaktir ve hakli olarak Seocu ben guvenlikci degilim saldiridan oldu diyecektir. Genede basarilar dilerim Bir seocu olarak bu riske asla girmem

)