Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam piyasaya göre para vermiyorlar maalesef. Siz kaç paraya aldıysanız o kadar iade verirler gidip piyasada şu kadar olmuş ona bakmazlar.
Yapacağınız bir şey yok bildiğim kadarıyla. Bir ihtimal ürünü temin etmelerini isteyebilirsiniz ya da Msi'ye filan yazın durumu anlatın belki onlar yardımcı olur ( zor ihtimal)

Onun dışında siz 1250 liraya aldığınız ürün için kimse size 3500 lira yatırmaz bunu kafanızdan cıkartın. Sizin yapacağınız en fazla üstte yazdıklarım.

Geçmiş olsun.
Ben zaten bana 3500₺ yatırsınlar demedim. Benim amacım ürünü iade etmekte değil. Ben değişim istiyorum, ürünü kullanıyorum.

Ürün bozuk çıktı diye benim param yok oluyor bu durumda? Mutlaka bu durumda haklarım vardır. Sonuçta ben o zaman 1200₺ vermiş ve bunu almışım, serviste bana değişim raporu vermiş. Şimdi HepsiBurada değiştiremiyor diye benim paramın ve cihazımın yok oluyor olması ne kadar doğru ve gerçekçi bilemedim.