Şimdi ben birinden özel makale aldım. Resmen 50 kat fazla ücret ödedim. Beni 2 hafta salladı, üstüne leş gibi yazı yazdı. Bunu deneyimleyen biri olarak konuya yazmam yasak mı?
İlgili konu ve son yorumu;
https://www.r10.net/1077999403-post254.html
Evet yazsanız bile konu sahibinin sildirme hakkı varmış. Mağdur edildiyseniz şikayet konusu açarak mağduriyetinizi giderebilirmişsiniz. Ancak olumsuz yorum sildirme hakkına sahipmiş konu sahibi. Forum kuralları bu şekildeymiş yani ben yeni öğrendim sadece.
satış konularında yazılan satış dışındaki yorumlar kaldırılıyordu fakat bunlarla ile ilgili yeni düzenleme yaptık, henüz duyurmadık. Bir kaç gün içerisinde duyurmuş oluruz
Sadece hizmet ya da ürün satın alan kişiler bazı kriterler uyuyorsa küfür, hakaret, argo olmadan
satış konularına geri bildirim amaçlı yorum yazabilecekler. + olarak ticaret puanları kaldırılmayacak. sadece ticaret puanını veren kullanıcı kaldırılsın dediği zaman kaldırılacak. fakat kasıtlı, karalama amaçlı , yanlış, yalan bir iddia ile verildiyse haksız itrade veren kişi uzaklaştırılacak. Ağır yaptırım uygulanacak r10u işimi yapın negatif puan veririm, acil yazın Sikayet konusu açarım gibi tehdit etme amacıyla kimseye kullandırmayacağız.