Panelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan 2 adet parfüm sipariş ettim, hepsi geldi. Üründe bazı sorunlar çıktı ve bunun değişimini hızlıca sağladık. Fakat gördüğüm ve anladığım kadarıyla en azından Rouge 540 modeli için konuşmak gerekirse, arkadaş Orjinal parfüm satmıyor. 1. kalite orjinaline yakın yapılmış ürünler satıyor. Orjinalini daha önce kullanan arkadaşlar bunun zaten farkına varır. (Örnekleme yaptığım ürün: Rouge540 extrai) Bozuk fontlar, ambalaj hataları, paketleme biçimi ve kokudan anlayabilirsiniz.
F/p olarak ürünü değerlendirebilirsiniz fakat kesinlikle orjinal parfüm değildir alırken dikkat etmenizi isterim.
1 ay önce falan bende ayni sekilde parfum aldim arkadasi forumdan oncedende tanıdığım için uzatmamak adina ugrasmadim acikcasi ancak bana gelen parfüm de replika. Creed aventus siparisim önceden kullandim ve ofisde kullanan arkadasla siseleri ve detaylari karsilastirdik orjinal degil kokuyu orjinal kullanan direk anliyor zaten doldurma ve orjinale yakin denerek satis yapilmasi gerek kesinlikle orjinal degil ama bastan belirttigim icin minifirsat i onceden tanimam sohbetimiz olmasi dolayisi ile iade vs ugrasmadim ara ara sikiyorum yatiyo kenarda. Alacak arkadaşlar da bu durumlari bilerek alsin. Boyner faturali almis oldugum bir cok parfumum var amatör vs kullanicida değilim sağlıkla kalin..