Günde kaç tane soda içiyorsunuz?
1 aydır günde 2-3 tane içiyorum. Vücuda herhangi bir zararı olur mu? Kilo eksiğim var ve soda çok kilo verdirir diyorlar doğru mu?
Hocam izninle, ben de kilo alamıyorum 50kg de kaldım bi yardımcı olun ya
Limonlu soda bağımlısıydım bir ara abartıp günde 6lı içiyordum ama zamanla bıraktım şimdi cappy meyve suyu içiyorum
her şeyin fazlası zarar günde 1 ideal
Mümkünse meyve aromalı hiçbir şey içmeyin bir tanesi bile zararlı hele ki birkaç tanesi çok zararlı. Ancak, sade maden suyu bir iki tane tüketebilirsiniz günde. İki taneden sonra o da zararlı.
Sigarayı bırakmamda elmalı soda çok etkili olmuştu günde 5 tane içiyordum
mide asit dengenizi değiştirebilir
İlk öncelik olarak kilo almak için yağ yemeyin. Aksin protein, karbonhidrat vb.. gıdalar tüketin. Örnek vermek gerekirse tavuk, tavuk pilav, makarna, baklagiller bunlara örnektir.
Soda vücutda su depolamayı sağlar ekstra olarak bir enerji sağlar. Fakat siz genede günde maximum 2 adet tüketin. Evde günde 5 şınav 5 mekik, 40 saniye plank vb... hareketleri yaparak vücudunuzda evde çalışarak bir gelişme katabilirsiniz.
15 yıldır günde 2 tane içiyorum. Çok faydasını gördüm. Tabii fazlası da zarar. 1 - 2 normal.
Soda içerken su içmeyi ihmal etmeyin, böbrek taşı sorunu yaşayabilirsiniz.
Google'a yazsanız çıkardı hocamda zaten zararlı bir şey mide asitini zorlayıp tembelleştiriyorsun harici sıkıntılarda verir
Günde 1 Litre Soda içiyordum Miğde Kanaması Geçirdim Az daha Ölüyordum.
bende gün içerisinde 5-6 tane içiyorum sıcaklar arttıkça daha çok içesim geliyor ne gibi sıkıntıları olur ki sodanın 2 den fazlası önermiyolar ama içiyorum. Bu arada sadece ayran, soda, şalgam suyu ve su içiyorum asitli gazlı vs meyvesuyu içmeyi bıraktım o yüzden yoğun bi soda tüketimim var
Yorumları okuyunca bu tür konuların yasak olması gerektiğini düşünüyorum. Adam kilo almak için yağ yemeyin tavuk yiyin diyor.
Büyük bir ihtimalle bahsettiğiniz şey soda değil maden suyudur. Sodaysa zararı olur. Zaten aslında yaz aylarında terlemeden ötürü maden suyu önerilir. Kaybedilen mineralleri almak için. Ama her şeyin de fazlası zararlıdır.
izninizle 2 soru sorcam
1.soru şu fotoğraftaki mineralli suyu şeker ihtiyacını gidermek içiyorum günde 1 tane içersem herhangi bir sorun yaşatırmı
2.si soru şu mineralli su, maden suyu, soda 3'üde aynımı yoksa her biri farklımı yoksa aynı mı