Üstad peki kaç likit içtikten sonra coillerin ve başlıkların değişmesi gerekiyor, maliyet açısından soruyorum.
Bu birazda kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor. Bu benim nordda atomizer değişiyor ve biliyorsunuz ısı alan bir aparat bu. Siz arka arkaya çekerseniz ya da ilk atomizeri taktığınızda ıslanmasını beklemeden çekim yaparsanız anında yakarsınız atomizeri.
Ama temiz bir kullanımda 1 tanesi 10-15 gün arasında çok rahat gidiyor. Yani 2 tane atomizer ile hem temiz bir tat alır hemde 1 ayı çıkarırsınız.
Likit konusuna gelince zamanla kendiniz yapıyorsunuz zaten.
Bir kaç büyük site var. Pg-vg oranını ve içerisinde ki nikotin markasına kadar sizin seçebileceğiniz.
Devamında premium karışımlı aromalar var. Bunları alıp siz karıştırıp demlenmesini bekleyip kullanabileceğiniz.
E sigara olayına yaklaşık ilk olarak 7-8 sene önce başladığım için sarımlı sarımsız coilli kartlı tüm sistemleri kullandım sayılır. O yüzden emin olun hem çok eğlenceli hemde daha az zararlı.
Zaten yavaş yavaş nikotini azaltıp sonrasında 0 nikotinli likitler bile sizi tatmin edecektir.
4 yıldır 0 nikotinli likit kullanan arkadaşlarım var. Adam nikotini bıraktı ama buharlamayı bırakmadı. Nargile modunda içiyor her akşam yemeklerden sonra 😅