thebestways adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acı veren şey aslında güçlendirmiyor beni, daha çok yoruyor. Burada en az günlüğü 1.000₺/2.000₺ bandında ciro yapan arkadaşlarımız var, giderleri nelerdir bilemem onlara da sormak isterim yaşayabiliyor musunuz bu hayatı? Yoksa iş kolik olarak kendinizi bunaltıyor musunuz? İlla ki o ciroları yapabilmek için belki günlerinizi harcıyorsunuz, ama benim şu an tutunacak bir dalım yok :/ Ticaret yapmaya çalışıyorum döndüremiyorum. Beceriksiz değilim sadece imkanım yok. İmkan oluşturmaya çalışıyorum oda mümkün olmuyor elimden bir şey gelmiyor, Yalnızım senelerdir yalnız yaşıyorum, yalnız çalışıyorum. Hayatımda bir tek görüştüğüm insan vardı oda ilgi ve alakasını kesti, ilgi manyağı biri değilimdir ama güvendiğim ve değer verdiğim tek insandı, şimdi oda yok artık hayatımda. İnsanın canı çok sıkılıyor bu durumlara Ekonomi deseniz bitmiş haldeyiz hepimizi etkilemiş durumda. İnsanın yaşayası gelmiyor, çekesi gelmiyor bu dünyayı.
Hocam sizden farksız bir hayatım yok. Buna ek aile problemleri ve fıtık gibi kronik rahatsızlıklar var. Kendimi bildim bileli bilgisayar ile iç içeyim akranlarım oyun oynarken ben photoshop, html/css araştırıp bir yerden tutunurum diye daldan dala atladım. Maddi imkanlar olmadığı için bir alana yönelip uzman olmak yerine bir dönem seo işi çıktı onu yaptım, bir dönem tasarım işi çıktı onu yaptım, bir dönem yazılım işi çıktı onu yaptım kısaca bir alanda uzman olmak yerine sırf maddi yetersizlikten ötürü her alana el attım ve hiç bir alanda da uzman olmadım. Benden zamanında tasarım tavsiyeleri alanlar şimdi iyi ajanslarda çalışırken ben yerimde sayıyorum. Şu hayatta bunu anladım gerçekten birilerinin maddi manevi destteği olmadan yaşamak çok zor. Bilgisayar üzerinden bir yerlere gelirim umudu ile baya çalıştım ama bir yere gelmek yerine sağlığımdan oldum. Bir çok arkadaş gibi kalkıp hiç pcde oyun oynamadım hep çalıştım, araştırdım ama yine de bir şeyler yerine oturmadı, Allah vermeyince vermiyor demek. Şimdi bu aralar ise sağlık nedenleriinden ötürü bilgisayardan iyice soğumuş uzun süre pcde kalamıyorum. Sağlık sorunları, iş hayatı, gelecek kaygısı, aile..vs. derken gerçekten ciddi manada yıpranıyoruz. Normalde inançlı biriyim ama bazen öyle bir raddeye geliyor ki en inançlı insan bile kötü şeyler düşünebiliyor. Allah sonumuzu hayreylesin mücadele edip yaşamaya devam edecez bakalım hikayemiz nasıl olacak..