ortalama fiyatınız 30-35 tl ise satılır
45-50 tl ise 150 adet satılabilir.
60-80 tl + içeçek ise bence yine 150 satılabilir.
Dönerin yanında turşuda ikram edin ufak plastik içinde bence şık olabilir.
festival diyosunuzda ortalama kaç kisi gelecek belirtseydiniz en azindan aklimizda bi fikir olurdu, 10bin kisilik festival ise kesinlikle satarsiniz 600 tane.
o bir tane video vardi gulddur guldur de kofte satar miyiz diyordu aklima o geldi
Dakikada 2 döner hazırlasan saatte 120 yapar. 600 taneyi 5 saatte hiç durmadan çalışarak yapabilirsin. Sorum şu dakikada 2 döner hazırlayacak, malzeme tedariği edecek, siparişleri yönetecek yeterli iş gücü var mı?
Ben oluşacak talebi geçtim, siz 600 döner çıkartacak iş gücüne sahip misiniz onu hesaplayın bence.
Festival öncesi gidin hocam, kalabalık oluyor. Kayseriden çok fazla insan gidiyor.
satamazsınız diye düşünüyorum
insanlar festivale konsere mi döner yemeye mi geliyorlar.
ona göre 600 satar yada satamaz kısmı belli olur.
ama şişe su çok rahat satarsınız
tabi konum çok önemli umarım kazançlı bir gün olur
hayırlı işler şimdiden.
Katılıma bağlı, 500 kişi katılırsa satamazsınız ama 10k kişi katılırsa rahat satarsınız.
Festival başlamadan yerinizi kurmuş olun derim.
O zaman bu iş tamamen festivalde ki yerinize ve ortama salacağınız eşsiz tereyağ kokusuna bakar ☺ festival öncesi ve sonrası kalabalığın da olacağını varsayarsak 600 den çok daha fazlası olur inşallah.
Hocam festivalden biraz fotoğraf paylaşın veya makinelerinizden konu, sorular, ticaret çok güzel ama görsel olmadan uzak kalıyoruz
merak ettim takipteyim 😊 bol kazançlar
hocam ben Ürgüp'te yaşıyorum. Çevremden duyduğum kadarıyla beklenti karşılanmayacak diyorlar. Hatta oranın halkının çok gideceğini zannetmiyorum belki gençler gider. Malum Ürgüp'ün nüfusu 20 bin ve Nevşehir'in ilçeler dahil 200 bin küsür
ozaman en az 1000 1500 tane satarsin.
Yaz dönemi full oluyor. Şu an ev bulmak için başka şehirdeyim haftasonu dönüyorum devam ederse gelirim sözüm olsun
200k kişi katılcaksa 600 den cok daha fazla satarsınız
Saatte ortalama 300 döner yapacak bir makineye sahip olduğunuzu dile getiriyorsunuz, bu durumda kalabalıkta göz önüne alındığında çok rahat 600 tane döner satılır. Sonuçları merakla beklyioruz, buradan paylaşın, beni de etiketleyin size zahmet.
Önemli olan sizden başka 14 çadır daha olması değil, siz orada sadece siz varmışsınız gibi özenle, canla, başla çalışırsanız zaten diğerlerinin varlığı sizi rahatsız bile etmeyecektir.

Tek ihtiyacınız cevval bir arkadaş, tezgahın önünde sürekli bağırıp çağırıp esprili kimseyi kırmayacak ama ürünü de ön plana çıkarak şeyler söyleyecek ve müşteri çekecek.
Satış sonrası postu alıntılayıp kaç tane sattığınızı yazarsanız çok memnun olurum
Konuyu takipteyim, işi gücü bıraktım kaç döner olacak onu merak ediyorum valla

Umarım istediğiniz kadar satarsınız, konuyu güncellemeyi unutmayın lütfen
foto alalım hemen tezgaha ve ortama dair
güncel durum nedir reis foto paylaş
herhalde para sayma makinesi almaya gitti kardeşi dönerin başında
takipteyim, ilk gün kaç döner satılacağını merak ediyorum özellikle.
vay arkadaş adam 600 diyodu 0 sattı. kimse bilemedi. çok geçmiş olsun
hocam son durum ne öldük meraktan
Kıymetli dostlar dönerin yarısını sattık su 5₺ soğuk çayı 15 ₺ e sattık.