İstanbul'da yaşıyorsanız bunun en büyük pazarı kapalıçarşıdadır.
Kuyumcularlarla bankalara sor iyi fiyat verene bozdur
Harem Altın gibi değerli maden işi yapan Kapalıçarşı veya Wedding World'daki döviz bürolarına danışabilirsin... 1 Kilo Gümüş onlar için az, senin için çok olacaktır. Birden fazla yerden teklif al.
İAR mağazalarına satabilirsiniz en uygun onlar fiyat vericektir.Kuyumcuya filan giderseniz daha az alırsınız.
babam bu işi yapıyor 6 ayda bir bozduruyor kapalı çarşıda, genelde yabancı (Ermeni sanırım) esnaflara gidiyor daha iyi ve dürüst olduklarını söylüyor. ÖZellikle bizim esnafların bazı işler yaptığını söylüyor kendiside eski kuyumcu atölye işcisi olduğundan bilgisi var.
Kapalıçarşı da pelemenk gumuscusu var birde Nuruosmaniye kaoisindan çıkınca ilk soldaki sokakta adını unuttuğum bir değerli maden yeri var. İkiside yüksekten alır
Arkadaşlar dün neredyese yozgatta bulunan tüm kuyumculara gittim hiçbiri bozmadı, daha sonra bi kuyumcu var üniversite öğretmenimin arkadaşı ona rica ettim 11.700 veririm dedi. Daha sonra başka bir kuyumcu da 10.200 veririm dedi, ben de köşe başındaki 11.700 veriyor deyince hemen o zaman 11.720 veririm dedi ben de vazgeçtim 11.700 verene bozdurdum
Bugün nasipse Nevşehir de çadır kuracağız 4 günlüğüne gestival çadırı kiraladık bakalım şu an eksi 20 bin tl deyiz 2 arkadaş döner, tarlı, kuruyemiş, içecek vs satacağız nasipse