Sıfır araçlarda düşebilir fakat ötv indirimi yapıldı diye oluşacak izdihamdan tanıdığınız yer yoksa araba alamazsınız şimdiden sıraya girin.
2. Elde düşmez yada küçük bi oran sıfır araç bulursa üstüne ekleyip alabileceği biraz uyguna verebilir. Ama geneli ötv indiriminin bitmesini bekler. Dolarda tırmanıyor sonuçta kullanırım zamanı gelince satarım der geçer
ötv indirimi fiyatlar daha çok artmasın, sabit kalsın anlamında yapılıyor genel olarak, ötv'yi indirince araç fiyatları yarıya düşmüyor malesef. ötv'nin yanında artık bir araç yenileme politikası oluşturulması lazım. hiç aracı olmayanlar sıfır araç alımında ötv den muaf tutulabilir, 5 sene satamazlar engellilerde olduğu gibi mesela. bu kadar pahalılığa rağmen millet bayilere hücum ediyor, bu nasıl oluyor anlamak güç.
zorunda kaldıkları için hocam. Benim 2017 de 62.500 e aldığım araba şu an sıfırı 520 lerde ikinci eli 450 lerde. Düşünün siz araba alacaksınız düşer diye bekliyorsunuz ama sürekli artıyor. Sonuç olarak fiyatının artacağı kanıksanıyor ve insanlar el mahkum daha pahalıya almamak için borç harç bi şekilde denkleştirirse alıyor. Yada düşer diye bekliyorsunuz ama ortamın ne hale geldiğini görüyorsunuz ve fiyatı artan bişeyin düştüğünü hiç görmüyorsunuz bu durumda iş sadece zorundalık oluyor.
Benim bi akrabam ve ben 5 yıldır bişeyi alabiliyorsun al yoksa anlamazsın diye bi felsefe benimsedik alabiliyorsak bişeyi dakka durmuyoruz. Bu sayede alabildim evimizi arabamızı evimizde ki eşyayı vs vs bakıyoruz böyle yapmasak sahip oldugumuzun şuan %70 İ yoktu