Merhaba arkadaşlar.
Bu konuyu açıp açmama açısından çok düşündüm. Forum içerisinde olması gereken neredeyse bütün iç hukuk yollarına hiyerarşik olarak başvurdum. Ama çoğunluğunun kaale almadığı, bazılarının yetki alanında olmadığı için birşey diyemediği 2 defa @Coşkun Çetin;admine mesaj yazmama rağmen herhangi bir geri dönüş veya işlem yapılamamıştır.
Şimdi konu şudur.
Ben 18.07.2022 tarihinde bir şikayet konusu açtım. ( https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html )
Şikayet, şikayetten bir gün sonra bir moderatör konuya müdahil oldu ve kategori görevlisi uzman bir arkadaştan yardım istedi. Sonradan davet edilen uzman arkadaş bana bir soru soruyor ve ben daha soruyu görmeden şikayetçi olduğum arkadaş benim yerime cevap veriyor ve moderatör konuyu kapatıyor. Henüz beni dinlemeden etmeden birşey yapmadan konuyu kilitledi.
Bugün 10 gündür konunun tekrar aktif edilerek yeniden incelenmesini talep ediyorum. Hem konuda moderatöre bildir ikonunu kullanıyorum, hem ilgili moderatöre yazıyorum, hem ilgili uzman yetkili arkadaşa yazıyorum, hem başka moderatör arkadaşlara yazdım en son 2 defa @Coşkun Çetin;admine yazmama rağmen bir kişi hariç geri dönen olmadı. Sağolsun zahmet edip cevap veren arkadaşta konunun yeniden incelendiğini söyledi. Bu cevabın üzerinden bile 7 gün geçti.
----
Ben uzun zamandır bu forumdayım. Ticari işlemlerim oldu (Hem alış hemde satış) şimdiye kadar kimseden bir şikayetim olmadığı gibi kimsede benden şikayetçi olmadı.
Son zamanlarda işlerimin iyi olup olmayacağını denemek amacıyla bir aylık platin üyelik aldım, daha iyi kazanç elde etmeye başladım. Bir aylık sürem bittikten sonra 6 aylık almayı düşünüyordum, fakat bu konunun bu kadar uzamış hem beni yeni platin üyelik alma konusunda soğuttu, hemde böylesine ciddi ve kurumsal bir ticari pazara yakışmıyor.
Şimdi belki bu açtığım konudan dolayı adminler bana uyarı niyetiyle veya tamamen banlayabilirler. Ama dediğim gibi bu konuyu açıp açmama yolunda çok düşündüm ve sonunda açmaya karar verdim.
İyi günler...