Bugün saat 9'da camdan baktığım sırada internet kutularını motorlu birinin kurcaladığını fark ettim tam o esnada WiFi ve ev telefonu gitti hâliyle. Birini abone ya da bakım yaptıklarını düşündüm başta iplemedim ama şimdi o arkadaş gitmiş ve hatlar hâlâ kapalı. 444 1 444'ü aradım orayı burayı tuşladık, bir şekilde 3 günlük (?) arıza olduğunu 30 Temmuz'a kadar kesinti olacağını öğrendik. Diğer firmalara altyapı sağlamasına rağmen rezalet hızlara fahiş fiyatlarla taahhüt satan firmadan bu kadarı beklenirdi.
Komşulara falan soracağım aynı altyapıyı kullanan diğer sağlayıcılar etkilenmiş mi bu arızadan merak ediyorum, işin kötü tarafı annem ev telefonu kullanan birisi. Cep telefonunu en küçük kardeşime verdi o da köyde anneannemlerle kalıyor tatilde. 3 gün boyunca ev ile iletişim kuramayacağım kısaca. İnternet varken kutuyu kurcalayıp 3 günlük arıza çıkardılar yoktan yere öncesinde problem falan yoktu. Taahhüt yenilemesen 3 katı fatura kitlemeyi biliyorlar ama hizmet vermeye gelince 3 gün arıza çıkarıyorlar.

Bir firma hiç mi gelişemez anlamış değilim.