garajdakivosvos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deniz Hocam uzun süredir tanıyorum sizi. Hep kaliteye odaklı gidiyorsunuz. Bence çizginizi asla bozmayın. Danışmanlık kültürü de mutlaka oturacaktır. Buna da inanıyorum. İçerik danışmanlığı da farklı bir iş. 50 tl'ye taktik pdf ya da 500 tl'ye x saat eğitimden ziyade danışmanlığa odaklanılır ve kurumsal hizmet sunulur ise çok güzel işler yapılabilir. Bu da iyi bir iş fikri bence. Forumda gezindikçe o kadar çok açık buluyorum ki inanılmaz. Vaktim olsa hepsini yaparım. İçerik danışmanlığı güzel bir iş modeli. Ajansların elemanlarını yetiştirecek. Öğrenene kadar eğitime devam. 3 tane 40 dk video bir hafta boyunca toplam 3 saat birebir eğitim modeli falan değil ama. Öğrenene kadar sınava tabi tutulacak. Geçemedikçe sınavı yeniden eğitime devam. Ve ek ücret. Öğrenme garantili eğitim sunulacak. Ama eğitim alan öğrenemiyorsa da bedavaya destek diye bir şey yok. Firma verecek ödemesini ya da öğrenme kabiliyeti olan birini bulup karşınıza çıkaracak. Siz de her kişiyi kabul etmeyeceksiniz. Seçici olup en başta %50'sinden fazlasını red edeceksiniz. Başarı bu şekilde sağlanır bence. %50'sini kafadan red edelim demiyorum. Ama gerçekten bir kriter olsun anlamında. %30 ya da %70 rakam önemsiz burada takılmamak lazım.
Eyüp hocam teşekkür ederim çok sağolun Girişimcilik konusunda forumda sizin elinize su dökecek fazla insan yok. O yüzden ağzınızdan çıkan her kelime ciddi anlamda bir iş modeli. Ben dahil herkesin bu cümlelerden bir şeyler çıkarması lazım. Önerileriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim