İçerik yazımı gerçekten çok zor bir süreç. İnanılmaz zor hem de. Ben de bu güne kadar istediğim kaliteyi yakalayamadım. Sırf bu yüzden içerik anlamında kendi yazarınimı yetiştirdim. Ama burada 100 kelimesi 4 5 tl gerçekten düşük bir rakam. Bence içerik gerçekten kraldır. Ve 1000 kelimelik bir metni ben 1000 2 3 günde yazıyorum, bu çalışma için ödeme talep etsem 1000 tl civarı bir ödeme talep ederdim. Eğer o yazı hizmet içeriği ise her hit bir potansiyel müşteri demek.

Kısacası üniversite okuyan kapasiteli ve okumayı, yazmayı seven bir ekip yetiştirip güzel ödeme yapılmalı.

Yazılımcı ile içerik editörü piyasa ücreti aynı olmalı bence. Tam olarak bilinmeyen bir algoritma ile mücadele ediyorlar çünkü. Ve o içerik ömür boyu hit alabilme potansiyeline sahip olmalı.

Son olarak şu düşüncemi de eklemek istiyorum. Dijital sektörde çok büyük açıklar var. Ucuz hizmet yerine pahalı ama kaliteli hizmet sununca alıcısını mutlaka buluyor. Emin olun şu işi yapan bir ajans çıksın mükemmel kazançlar sağlar. Ekibi alacak yetiştirecek. Minik bir ekip olacak. Sürekli de stajyer alacak. Onları gözlemleyecek. Yetiştirecek. Şu kelimesi bu kadar değil de min. X kelime max. Y kelime Z kategoride içerik yazımı ücreti şu olacak. İçerik özellikleri de yazılacak. Sağlam veri ve kaynakçaya dayalı içerikler çıkarılacak. İhtiyacı olan mutlaka içerik talep edecektir.

Sevgiler.. Yeni iş fikirleri Serimizin sonuna geldik

Bu bir reklamdır: haberimolsa.com.tr