bayramkesgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Hayırlı Akşamlar diliyorum,

Kasım gibi bir işe girmeyi düşünüyorum daha önce yaptıgım bi işti aslında bu sefer sadece tek basıma yapmak istiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilirse cok mutlu olurum.
Öncelikle Şahıs şirket acip ( mümkünse home office şeklinde açılabiliyor diye biliyorum) aşşaği yukarı ilk actıgımda maliyeti ne olur ve sonrakı tahminince ayda gider olarak satiş yaptiğimda mi gider olur yoksa satış yapsam yapmasam da ne kadar öderim şirkete.

2. Kapıda ödeme anlaşma yapmam gerekli Aras kargo veya Mng Kargo düşünüyorum. Şirketi yeni açtıgım için anlaşma yapabilir miyim ? Eğer ki olursa kapıda ödeme fiyatlar Aşşaği yukarı ne olur.

Bilgisi olan cevaplayabilirse sevinirim. Bilgi almadan da girmek istemiyorum açıkcası.
1.5K civarı bir maliyetiniz olur ; e-Fatura, e-imza, kaşe, noter onaylı imza vs... Muhasebeci gideriniz olur her ay.Home Office için stopaj ödemeniz gerekiyor. Her ay KDV Gideriniz olur. 3 Ayda bir Vergi beyannamesi ödersiniz.Yılda bir kez gelir beyannamesi ödersiniz. MNG Kargo ile anlaşabilirsiniz.

Edit: Bağkur unutmuşum Her ay 1.700-2.300 TL arası borçlanıyorsunuz