Eskiden çalıştığım bir iki kişi vardı iyi güzel ama onlar da ortadan kaybolunca artık kime içerik için ödeme yapsam o para çöp olup gidiyordu. E 100 kelimesine 30-40 lira da verince bir içerik 200 liraya falan patlıyor o da sürekli yapılacak bir şey değil malum az para da değil. Sürekli içerik lazım.
Forumda görüyorum 3-5-8 liraya yazan arkadaşlar ama gerçekten yani ben mi düzgününe denk gelmedim bilmiyorum her şeyiyle rezalet içerikler ortaya çıkıyor. Ben de 3 liraya harikalar çıksın demiyorum ama yani 100 kelimesine 10 lira ödeme yaptıklarımın da pek bir farkı yok 3 liraya çalışan arkadaşlardan.
Hele ajanslar, ığğh

Yazıyorlar misal 1000+ yazar kadrosu, diye. E bu iyi bir şey değil ki. Sen o bin kişiyi nasıl denetliyorsun yani. Almışsın sağdan soldan içerik bayiliği ne gelirse yapıştırıyorsun müşteriye. O yazıyı kim yazmış nasıl yazmış belli değil. Sonra oraya yazıyorsun sanki dünyadaki tüm içerik üreticileri sana çalışıyormuş gibi.

Onlarla da çalıştım. Bir daha ayak basar mıyım, zannetmiyorum.
1 hafta öncesine kadar belki 15 tane de sözde bireysel içerik üreten arkadaşla çalıştım ama tırt. Yazının içi yanlış bilgi dolu bilmem ne.
Şimdilerde içerikleri kendim yazıyorum da böylesi çok daha keyifli geliyor. En azından yazarken kendim de öğreniyorum. Ufak ufak bazı beceriler de kazandırıyor bu durum tabii. Ama işte her zaman buna vakit olmuyor. Bazen içerik de almak gerekiyor. E her seferinde de o parayı keşke direkt çöpe atsaydım diyorum yani