Yıllardır ev interneti olarak superonline kullanıyorum ancak son iki yıldır sürekli bağlantı problemim mevcut. Herhangi bir sitenin açılması 10 dakikaya kadar sürebiliyor. Fiber internet kullanmama rağmen 1mbps download hızına eriştiğim zaman şükreder hâle geldim. Defalarca kez müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve her defasında "ayarlarda güncelleştirme" yaptıklarını ve kontrol etmemi istediler. Tabii ki hiçbirisinden sonuç alamadım. Günlerdir de müşteri hizmetleriyle teknik servis talep etme konusunda uğraşıyorum. Çözümleyemedikleri problemler için ücretli servis istememi söylediler ve artık uğraşmak istemediğim ve parasını verip kurtulmak için dün saat 15:20 sularında talep ettim. Bilgi vermek üzere tekrardan aranacağım söylendi. Aradan geçen bir buçuk saatin ardından aşağıdaki gibi bir mesaj aldım.

İşin komik tarafı geçin eve gelmeyi, arayan bile olmadı. Bu durumu kendilerine bildirdim, "şikayetvar" üzerinden de şikayetimi oluşturdum yaklaşık on beş dakika önce arandım. Sözde "çözüm merkezi" bana ulaşarak sorunumu çözdüklerini; evime gelip beni bulamadıklarını ilettiler. Telefondaki arkadaşa durumu defalarca izah ettim ama aynı tutuma devam etti. Binamızda güvenlik kamerası da mevcut. Kendilerinin gelmediği, görüntüler ile tasdik edilmektedir.