Açıkcası bizim zamanımızda ben ülkenin bakanlarını dahi tanımazdım bırak siyaset nedir bilmezdim.. Şuanki gençlerin muhabbeti siyaset olmuş bu üzücü bir durum gençlerin hepsi yurtdışına gitme hayali peşinde kimiside youtuber vb hayallerle avutuyor kendini aslında ülkeye bakıcak olursak gençlerin hayatı gittikçe daha kötü bir hal alıyor.. Youtube dan görüyor gencecik çocuklar para basıyor lüks hayatı yaşıyor bu gençleri aşırı olumsuz etkiliyor malesef.. O yüzden para kazanmanın kısa yolunu arıyorlar..
Açıkcası yurtdışındada yaşadım 7-8 ülke gördüm.. Tabi Türkiye insana bir başka geliyor ama malesef kendi insanımıza değer kısmında sınıfta kalıyoruz.. Örnek almanyada yaşayan bir türk 30 senedir çalışmıyor Devlet bu adamın ev kirasını faturasını ödeyip harçlık veriyor ufak tefek işlere gönderipte saatlik ücret veriliyor.. Burada insana değer var adamı sokağa terk etmiyor çalışmıyor diye.. 30 senedirde bakıyor.. Şimdi bizimde böyle bir devletimiz olsa fena mı olurdu ? En azından insanlar riske girer ya tutar ya batarız ama sonunda devletimiz arkamızda der.. Bizde malesef yapılacak o kadar şey varken ithal etmeye yöneldik.. Şirketleri yabancılara sattık vb gibi durumlar.. Ve ekonomimiz bu duruma geldi.. Zengin daha zengin orta halli fakire döndü.. Bilinçsiz bir tüketim var doğru ama malesef birlik yok ülkede o yüzden birlik olsa en azından bu kadar zam zam yemezdik.. Bakın oturduğum sempte geçen sene bin lira olan kiram bu sene bu muhitte 7-8 bin tl oldu ve ben ev sahibinle etmediğim kavgalar kalmadı dört gözle evden çıkmamı bekliyor.. Ben bu vatanda kendi milletime insanıma bile sırtımı yaslayamıyorum ve ben kendi ülkemi ve insanımı vatanımı çok seven biriyim..