ademkilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 ay süre tanımadı. Benim kontratım temmuzda bitiyor zaten, ortada süre tanıyacak bir durum olmadı. Madem böyle bir niyeti vardı bana daha önce söyleyebilir ve ev fiyatları bu kadar yükselmemişken ben de çoktan çıkmış olurdum. Ortalık karıştı eyvallah da bir ona ortalık karışmadı bana da karıştı. Sanırım mal sahibisiniz. Biz de şu an da bir tane de olsa mal sahibiyiz. Evli çocuklu aile oturuyor ve 1100₺ kira ödüyor. Şu güne kadar arayıp da kendisine böyle ithamlarda bulunmadık. Ben şimdi aynı şeyleri bu adama yaşatayım mı? Doğru olan buysa hiç düşünmeden ben de kendisini çıkmak için zorlayayım.
Mal sahibi değilim . Geçim sıkıntısı herkes için var sizde de var ev sahibinde de var ev sahibi de belki geçinemiyordur ve bir şekilde kendi çarkını döndürmek için sizi çıkarıp daha fazla kiraya başkasını tutup az da olsa rahatlayacaktır bence kira fiyatı için sitem etmeniz gereken kişi ev sahibi değil ülkede %300 zamlara sebep olan bu tür zamları yapan daha üst merciler olmalıdır . Hakkınızda hayırlısı olsun Allah size mal sahibi olmayı nasip etsin İnsallah