Onlarca insanın saçma sapan yorumlarını bi kenera bırakıp; Yine de bu r10 halkına değerli fikirlerinizi belirtmenizden dolayı sizleri canı gönülden tebrik ve teşekkür ederim.
insanlar enflasyondan kaçmak için güvenli limanı borsada,hem parasını güvende tutmak hemde enflasyona karşı eritmemek adına yapılan yatırımlar beklemekteyim bende buda dediğiniz olayı doğurabilir.
O kadar işin gücün arasında aklınızda tutamayabilirsiniz ama bahsettiğiniz konuyu açınca beni de etiketleseniz çok makbule geçer
7 Aydır nakit içerde kaldı ve spotta liq durumdayım, her türlü psikolojiyi yaşadım, şu yeşil piyasa artık bi gelse avax eskisi gibi 100$ civarlarında eth 4k $ civarlarında olsa ne iyi olurdu
Sabırla bekliyorum, beklerkende adet artırıyorum (al-sat yaparak), ciddi bir yükseliş gelse bakiye bir an da canlanacak
@CGLR; beni de etiketlerseniz sevinirim.
Selamlar,
Dün belirttiğim gibi; marketin yeşile dönmesi ve küçük oranlardaki yükselişler sanırım ayı tuzağıydı. Market tamamen kırmızıya döndü ve şayet BTC bugünkü günlük kapanışta (03:00) 19k $'ın altında kalırsa düşüş senaryosunun kaldığı yerden devam edeceğine inanıyorum.
Paramı riske atmadan marketi izlemeye devam ediyorum. Amaç dipten almak değil, en güvenli seviyeden almak
Alım yapmak için acele etmemeli. Kazananlardan olmak için güvenli seviyeyi beklemeli.