Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim hedefim ise almak hocam valla hadi yarışalım benim kilo 50 hedef 70
SAKIN AMA SAKIN..!
Böyle bir düşünce içine girme. Hayatının en büyük hatasını yaparsın. Sana bir kardeş, bir arkadaş tavsiyesi. Aman diyeyim kilo almayı düşünme. Sağlıksal bir sorunun yoksa. Herşey yolundaysa. Neden kilo alasın ki? O yüzden fiziki görünüşe, kıyafete vs'ye aldanıpta, 20 kg daha alsam deme sakın.

rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar 2016 yilinda sigarayi biraktim. Sigara biraktim fakat, esimin dogulu olmasi guzel yemekler yapiyor olmasi beni benden etti. Karadeniz belli yemekleri var hamsi lahana corbasi ustune dogu ve guneydogu yemek kulturu eklenince birde pandemi devreye girince göbek uçtu gitti.
Sigarayı bırakmadan önce 110 kg idim şimdi ise 137 kg oldum. Sigara bırakmanın bariz bir kilo aldırması malesef büyük bir sorun teşkil ediyor. Bende her gün kilomu buradan paylaşacağım, hedeftim bu ay için 10 kg vermek .
Kardeşim seninle de aynı durumdayım diyebilirim. Ben bu konuda en çok evde çocuklarla birlikte yemek yerken müzdarip oluyorum. Birlikte olunca herşey daha çok yeniliyor. Daha çok içiliyor. Biraz da irade meselesi. Rahatsızlıklar boy göstermeye başladı iyice. İnşallah muaffak olursun.