Hocam bol bol tavuklu pilav ve cicibebe öneririm 1 ayda 8 kilo aldım cicibebe ve tavuk pilav aşırı kilo aldırıyor
Kilo almanın taktiği basittir. Harcadığından fazla kalori almalısın. Bunu en iyi, az ama sık yiyerek yaparsın. Öğünlerini çoğaltmalısın
Gece yatmadan yemek ye, bol bol ekmek ye.
Sonra hem kilo sahibi, hem yağlı bir karaciğer sahibi olursun.
Hastaneye gidip tahlil yaptırmanız lazım eğer kilo almayı engelleyecek hastalığınız yoksa diyetisyene gönderirler
En etkili yöntem gece yatarken yemek yemen yemek yemeden yatma yatarken yediğin her yemek kilo almanı sağlar ama bunu alışkanlık haline getirirsen donrada sorun yaşarsın aşırı kilodan
Kola ekmek çikolata tatlılar hamur işi
istediğini istediğin kadar yiyebilme lüksün varken neden kilo almak istersin. İlla kilo alayım dersen kan vermeni tavsiye ederim.
Önce neden kilo alamıyorsunuz onu çözmeniz lazım.. Troid bezlerindemi sorun var yoksa metobolizmanız mı çok hızlı çalışıyor ? veya parazit kurtçuk mu var bundan dolayımı alamıyorsunuz ? muhtemelen bunlardan biridir bu sorunu çözdükten sonra rahatlıkla alabilirsiniz.. Ben 30 yaşına kadar çok zayıftım aşırı hemde 30 dan sonra sanırım metoboizma yavaşlama başladı kendiliğimden kilo almaya başladım
25 yaşına kadar 70 kiloyu geçemeyen biri olarak söyleyebilirim ( boy: 1.93 )
Spora başla hocam. Spor iştahını da açmaya başlayacaktır. Bol bol protein içerikli besinler tüket.
Bulgur pilavı ve pirinç pilavını yiyebildiğin kadar ye. Eti tavuğu eksik etme, bak bakalım 6 ayda nasıl bünyen deliriyor.
Not : Şu an 105 kg'yim ve hala almaya devam ediyorum.
Akşam en geç saatte yemek ye ve yat
Abur cubur yiyemediğin için bu aklıma geldi
ekmeğin arasına pilavı doldur kolayla birlikte ye.
Bak bakalım 1 ayda 6 7 kg nasıl alıyorsun
1.74 / 64 benim boy kilo, birkaç yıl önce gitmiştim doktora kilo alamıyom diye, birkaç test yapıldı, bana bol bol hamur işi ye kilo almak için demişti. hala aynıyım hamur işini pek sevmem ondan galiba
Gece uyumadan önce sakın fazladan bol bol pilav yiyeyim deme mide asidini tavan yaptırırsın sonra da reflüyle uğraşırsın ilerde.
Sürekli pilav yemek de sakıncalı hem diyabete davetiye hem de beslenme bozukluğu yaşarsın. Bu tür konularda uzman desteği alman daha sağlıklı olur.
Kan değerlerine falan baktır belki altında yatan farklı bir sebep vardır.
Herkese Önerilerinden Dolayı Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum

Aklımda Birkaç Fikir Oluştu.
Önceliğim Spora Başlamak Olacak Sanırım. Tabi Sağlığıma Zarar Vermeden Halletmek İstiyorum Bu İşi.