Merhaba, yorum sildirmek için destek ile iletişime geçebilirsiniz, ancak silinmesi çok zordur. Bunun için yeni yorumlar satın alınarak kötü yorumları en alt sıralara taşıyabilirsiniz bu saye de gözükmesi zordur.
Destek nerden ulaşacağız?
Hocam müşterimi çok iyi tanıyorum ve bende henüz iş yapmamışken oradan hizmet almıştım annem onları getirmiştim gerçekten çok kaliteli bir yer
Bu dönem de insanlar hukuki açıkları bulup birşeyler koparmak derdinde, böyle kaliteli bvazı firmaların başına böyle şeyler geldiğini duymuştum
adamlar kötü yorum yada geri dönüş yaparak hizmeti bedavaya getirmeye yada para koparmaya çalışıyorlar
şöyle empati kurulabilir, siz bir bakkal olun gelip ordan birşey alıyorum hiçbirşey demedeni gidiyorum
sonra google yorum yapıyorum diyorum bu bakkal felaket çok kötü ürünleri berbat geri verdim almadı, yan dükkan daha iyi o hemen değiştirdi gibi yorum atsam
şok olursunuz oysa gerçekte ürün bozuk yada hatalı olsun size gelsem desem bak bu ürün bozuk hemen değiştireceksiniz...
Bu adam avukat sanırım bu tarz bir tezgah kurgulamış
böyle bir sorun yaşadın attın google yoruma
bari gitiğin kliniğin de faturası,reçetesi vs. at ve sorun yaşadığın hizmeti çek at
adam haklıysa google yorumu kesinlikle kaldırmamalı hata firmayı kötü diye damgalamalı

, ama yoruma alınan olumsuz hizmet yada ürünün resminide atmalı google yorum yaparken resim yüklenebiliyor
onu atmalı dimi gerçek olduğunu anlamak için...
insanları yanlış yere gitmekten kurtarır
peki güzel ve kaliteli yerlere yapılan böyle olumsuz yorumlar ne olacak?